Vil du lage årets Spellemannvignett?

I samarbeid med Spellemann og Monster, gir TONO deg mulighet til å lage åpningsvignetten som skal sparke i gang Norges største musikkfest – Spellemannprisen 2015.

For å være med i denne konkurransen følger du disse tre enkle stegene:

 1. Last ned den grafiske vignetten HER. Bruk denne som guideline og inspirasjon for hvordan uttrykket og lengden på audiofilen skal være. Det er viktig at den innspilte produksjonen ikke overgår lengden av selve grafikken i altfor stor grad, da dette skal tilpasses selve TV-produksjonen.
 2. Når du er fornøyd med det du har laget sender du en e-post med en MP3-fil til adressen konkurranse@spellemann.no. Skriv navnet ditt og hvordan vi kan kontakte deg.
 3. Merk filen du legger ved med ”Spellemannvignett_DITTNAVN”

Konkurransen er åpen for alle aldersgrupper, sjangre og uttrykk, så her er det bare å være kreativ!

Husk også å lese vilkårene og betingelsene under før du sender inn ditt bidrag.

Vilkår og betingelser:

 • Konkurransen er åpen for alle, og har ingen aldersbegrensning.
 • Bidragene vil bli vurdert av en jury som består av medlemmer fra Spellemann, TONO og Monster Entertainment AS.
 • Alle innsendte bidrag, utenom vinnerbidraget, vil kun være tilgjengelig for jurymedlemmene, og vil ikke på noe tidspunkt bli offentliggjort.
 • Vinneren vil kontaktes direkte av Spellemann via e – post eller sosiale medier. Hvis Spellemann AS ikke lykkes å oppnå kontakt med vinneren, forbeholder vi oss retten til å gi premien til en annen innsender.
 • Konkurransen avsluttes 25. november. Vinneren vil bli kontaktet kort tid etter, og senest fredag 4. desember.
 • Vinnerbidraget vil bli spilt i sin helhet i åpningen av programmet. Vinneren vil også bli kreditert i rulleteksten.
 • Vinnerbidraget gis av vinneren eksklusivt til bruk i Spellemann 2015, og Spellemann/Monster gis også mulighet til bruk av vignetten ved senere Spellemann-arrangementer eller alt annet som er Spellemann relatert.
 • Verket må registreres hos TONO, slik at vinner får TONO-vederlag for fremføringer. Dette er det opp til vinner selv å gjøre på TONOs hjemmesider www.tono.no.
 • Det vil også bli utbetalt ett honorar på 25.000 NOK til vinner etter endt samarbeid.
 • Av TV produksjonsmessige årsaker, er det en mulighet for at vinnerbidraget i etterkant må bli tilpasset og videre utarbeides av vinner men i samarbeid med Monster. Dette innebærer også at Monster gis muligheten til å klippe/redigere audiobumpere (kortere versjoner) av vinnerbidraget til bruk i sendingen om ønskelig.
 • Opphavspersonen/deltakeren gir ved sin deltakelse i konkurransen Monster samtykke til å tilpasse og ferdigstille bidraget dersom det av praktiske årsaker viser seg vanskelig å utføre dette arbeidet i fellesskap.