Spellemannprisene deles ut neste uke!

Neste uke vil Spellemann og NRK dele ut alle Spellemannprisene fordelt i ulike kanaler, med nrk.no sin “Alltid sammen” som hovedplattform. Det hele vil oppsummeres i en sending på NRK1 lørdag 2. mai kl. 21:45. 

Spellemann 2019 skulle egentlig gått av stabelen lørdag 28. mars med et storslagent show på Chateau Neuf i Oslo. Grunnet korona-situasjonen måtte utdelingen av landets viktigste musikkpris utsettes. Nå er det klart at Spellemann og NRK deler ut prisene neste uke.  

— Det er en stor glede å kunne fortelle at vi neste uke skal hedre alle vinnere og nominerte til Spellemann 2019. Til tross for at det blir en annerledes prisutdeling akkurat i år er vi imponerte over, og glade for at hele NRK-systemet nå er satt i sving for å lage det som kommer til å bli en flott og verdig Spellemann-sending», sier styreleder i Spellemann, Marte Thorsby. 

De gjeve prisene skal deles ut i flere av NRK sine flater, både på TV og radio. Hvilke kategorier som skal deles ut hvor vil spesifiseres på et senere tidspunkt, men det er klart at fredag 1. mai kl. 13:00 – 15:30 vil flere priser deles ut på livesendingen “Alltid sammen” på NRK.no.  

Da prisutdelingene vil skje spredt over ulike tidspunkt og flater oppsummeres det hele i en hovedsending som sendes på NRK1 lørdag 2. mai kl. 21:45.  

— Denne spesielle tiden har fått NRK til å tenke ut nye måter å jobbe på. Det å hedre nominerte og dele ut alle prisene har vært en viktig motor i å lage en alternativ måte å gjøre dette og vi ser fram til et fokus på Spellemann i neste uke, sier Eva Rutgerson Bie, prosjektleder i NRK.

Se alle årets nominerte her