Nytt artistslipp til Spellemannprisen!

No. 4, Sløtface, Marthe Wang og Guro Kleven Hagen skal opptre på Spellemannprisen.

25. februar skal det norske musikkåret feires i Oslo konserthus, og i tillegg til utdelingen av 24 priser får publikum se et bredt spekter av artister opptre. I tillegg til de fire nye artistene, skal også Alan Walker, Hkeem, Dagny, Gurls og Erlend Ropstad opptre.

No. 4, som også er nominert til Årets popgruppe, gleder seg til å opptre på Spellemann, denne gang med hele musikkbransjen som publikum:

«Utrolig stas å få spille på Spellemann igjen. Forrige gang spilte vi jo i inngangspartiet utenfor salen, med innleid publikum, så vi tar det som et stort kompliment å få spille på hovedscenen i år!» sier de.

Rockebandet Sløtface kan også glede seg over både nominasjon og opptreden.

«Vi gleder oss utrolig til å spille under årets Spellemannpris. Det er også en spesiell ære for oss å få representere rockesjangeren, som tradisjonelt har hatt en underrepresentasjon av kvinnelige artister. Vi er stolte over å gjøre noe med denne ubalansen med vår opptreden og har derfor invitert med oss noen av Norges kuleste unge rocke-damer, samt noen veldig spesielle gjester.» sier Sløtface.

«Det er en ære både å være nominert og å få lov til å spille på årets Spellemannutdeling! Gleder meg max!” sier solist Marthe Wang som også er nominert i kategorien Viser.

«Det er gøy å være med å feire et spennende år i norsk musikkliv med så mange flotte artister på samme scene – med musikk som jeg selv er veldig glad i» sier Guro Kleven Hagen. Sammen med Marianna Shirinyan er hun nominert i kategorien Klassisk.

For ytterligere informasjon:

Presseansvarlig i Spellemann – Simen Idsøe Eidsvåg: 41 60 68 51 / simen@spellemann