Eksklusiv opptreden på Spellemannprisen!

Kamferdrops, Ole Ivars og Bettan gjør eksklusiv opptreden sammen på Spellemannprisen.
Norske Kamferdrops leverte en av 2017 sine aller største hit med sin versjon av Ole Ivars’ udødelige klassiker ”Jag trodde änglarna fanns”. På musikkbransjens festkveld i Oslo konserthus skal hun framføre denne i en eksklusiv opptreden sammen med nettopp Ole Ivars. På vokal har de med seg Elisabeth «Bettan» Andreassen. 
Hovedpersonene selv ser veldig fram til å stå sammen på scenen på Spellemannprisen:
 ”Det er selvsagt en stor ære å få spille på Spellemannprisen, de sier jo det at det er noe av det største en kan gjøre som artist. Enhjørninger og Regnbuer til folket!» sier Kamferdrops. 
”Det er både en glede og en ære å få lov til å opptre på Spellemann igjen. Denne gangen er det særdeles spennende, siden vi for første gang skal hilse på vokalisten som kaller seg Kamferdrops, og i tillegg spille sammen med henne i showet. Hun har jo løfta «Jag trodde änglarna fanns» til himmels med sin moderne versjon av låta vår. Vi skal selvsagt heller ikke glemme at vi har med oss legendariske Elisabeth Andreassen på søndag. Det er alltid hyggelig å møte Bettan, som alltid synger som en gudinne.” sier Ole Ivars.