Trio skal lede Spellemann 2017

Jenny Skavlan, Thomas Felberg og Tarjei Strøm skal lede publikum gjennom feiringen av norsk musikk når Spellemannprisen sendes direkte på NRK 25. februar.

– Det har jo vært et eksepsjonelt godt år for norsk musikk, og å få lov til å bringe denne musikkgleden ut til det norske folk i konserthuset blir skikkelig, skikkelig stas, sier Jenny Skavlan som også ledet prisutdelingen for musikkåret 2014.

Jenny Skavlan og Thomas Felberg skal sammen lede den delen av Spellemannsprisen som sendes på NRK1. Felberg leder Spellemannprisen for første gang, men har lang erfaring både som artist og TV-personlighet. Felberg har holdt på med musikk og show siden han var barn, og har selv vunnet Spellemannpris i kategorien Beste rockalbum.

– Jeg gleder meg veldig til å være med å hylle norsk musikkliv 25. februar i Oslo Konserthus, og ikke minst å få lov til å gjøre dette sammen med my partner in crime, Jenny, sier Felberg.


Alt sendes på TV

Tarjei Strøm er aktuell med det nye «Norge nå» på NRK. Han skal lede den første delen av Spellemann-showet. Det sendes på NRK2 og på nett.


Hvem er de nominerte?

Nominerte til Spellemannprisen 2017 offentliggjøres på pressekonferanse i regi av Spellemann klokken 12:30 i dag 9. januar.