Disse artistene skal spille live på Spellemannprisen!

Hkeem, Dagny, Gurls og Erlend Ropstad skal opptre på Spellemannprisen 

 25. februar skal det norske musikkåret feires i Oslo konserthus, og i tillegg til utdelingen av 24 priser får publikum se et bredt spekter av artister opptre. De første artistene er Hkeem, Dagny, Gurls og Erlend Ropstad.  

 

For stjerneskuddet Hkeem er det stort å opptre på Spellemann med en låt som betyr mye for ham: 

 

Det å kunne spille på Spellemann ett år etter gjennombruddet er en ære i seg selv. Spesielt den låta jeg skal opptre med, fordi den betyr så mye for meg og andre mennesker. Så jeg ser frem til å opptre, og jeg gleder meg som bare det. Folk burde glede seg, fordi jeg lover å levere et fantastisk show. Be ready!” sier Hkeem som også er nominert. 

 

Nominet og klar for Spellemann-scenen er også Dagny: 

 

”Det er en stor ære å være nominert i kategorien årets låt, og jeg gleder meg masse til å få spille. Det blir veldig gøy!” sier Dagny 

 

Jazztrioen Gurls har virkelig begynt å gjøre seg bemerket, og gleder seg til å spille for hele Norge på Spellemannprisen: 

 

«Vi synes det er vanvittig gøy å få være med på denne kvelden der norsk musikkbransje hylles. Det er også veldig kult at Spellemann velger å synliggjøre smalere sjangre. Musikk-Norge har så mye mer å by på enn det folk flest blir eksponert for til daglig, og her er GURLS et godt eksempel.» sier de. 

 

Helt fra jeg var liten har Spellemannshowet vært årets tv-begivenhet, den store tv-kvelden. Virkelig en ære å få være med og opptre der.” sier Erlend Ropstad. 

 

For ytterligere informasjon: 

Presseansvarlig i Spellemann – Simen Idsøe Eidsvåg: 41 60 68 51 / simen@spellemann